تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس

پیش از آنکه به بررسی تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس بپردازیم بهتر است کمی درباره آشنایی با قارچ گانودرما و خواص درمانی بیشمار آن و همچنین آشنایی با بیماری پسوریازیس و عوامل ایجاد کننده و درمان کننده آن صحبت کنیم. اگر قصد مصرف این قارچ شگفت انگیز را دارید می توانید از صفحه ی خرید قارچ گانودرما سفارش خود را ثبت نمایید.

آشنایی با تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس

امروزه تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس و خواص دارویی آن در بسیاری از بیماری های خطرناک و حتی لاعلاج به اثبات رسیده است. قارچ گانودرما در آسیای شرقی می روید. این قارچ روی تنه ی بریده شده یا شکسته شده درختان در طبیعت می روید. قارچ گانودرما تقریبا ۸۰ نوع گونه مختلف دارد و گیاهی وحشی می باشد که یه طور خودرو رشد می کند. قارچ گانودرما را در مکان های مختلف پرورش می دهند. بافت این گیاه چوبی است و سطح این قارچ صیقل داده و براق است و با قارچ های دکمه ای دیگر فرق دارد. هاگدان این گیاه به کلیه انسان شباهت زیادی دارد که دارای رنگ های قهوه ای و قرمز می باشد. قارچ گانودرما هزاران سال است که در شرق آسیا مورد استفاده برای انواع بیماری های مختلف قرار گرفته است.

در طب سنتی کشور ژاپن قارچ گانودرما از اهمیت و احترام ویژه ای برخوردار است. در این کشور به قارچ گانودرما لقب ( ریشی ) داده اند که به معنای ( پادشاهان گیاهان دارویی ) می باشد. در کشور چین قارچ گانودرما نماد سلامتی، طول عمر، شادی و نشاط می باشد که در آنجا حدود ۲ هزار سال است که برای مصارف پزشکی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. مردم چین قارچ گانودرما را برای امید و آرامش استفاده می کنند.

قارچ گانودرما در زمان قدیم در دسترس مردم عادی نبوده است و فقط پادشاهان و امپراطوران از این قارچ استفاده می کردند، اما امروزه این قارچ در دسترس همه ی مردم جهان قرار دارد.

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس

بیماری پسوریازیس چیست؟

آشنایی با خواص قارچ گانودرما به ما کمک می کند که در بیماری های مختلف از این قارچ و خواص بیشماره آن بهره مند شویم. تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس با تقویت سیستم ایمنی بدن و نرمال سازی فعالیت گلبول های سفید همراه است. بیماری پسوریازیس یک نوع بیماری خود ایمنی است که در آن فرمان های سیستم ایمنی دچار اختلال میشوند و گلبول های سفید به سلول های بدن هجوم می آورند که منجر به ایجاد سلول های پوستی به میزان زیاد و جمع شدن آن ها روی پوست می گردد.

پوست های اضافه به رنگ قرمز در می آیند و به همراه پولک های نقره ای روی پوست تشکیل می شوند که به آن ها ( پلاک ) نیز گفته می شود. در نهایت با بوجود آمدن التهابات و تجمع پوست، پلاک ها تشکیل می شوند.

در بیماری پسوریازیس سیستم ایمنی بدن بیش از حد سلول پوستی تولید می کند. به طور طبیعی پوست های از بین رفته در بدن تقریبا ۲۸ روز با سلول های نو بدن جایگزین می شوند، اما در بیماری پسوریازیس در هر ۲ تا ۳ روز سلول های پوست به وجود می آیند و فرصت برای جایگزین سلول های جدید داده نمی شود و در نهایت چند لایه پوست بر روی هم جمع می شوند وبه پلاک ها تبدیل می گردند.

این بیماری تقریبا روی زانو ها، آرنج ها و پشت بیمار به وجود می آیند ولی ممکن است در قسمت های دیگر بدن نیز پدیدار شوند. بیماری پسوریازیس واگیر دار نمی باشد و فقط یک بیماری خود ایمنی محسوب می شود که تنها فرد مبتلا درگیر این بیماری می باشد، بنابراین فرد بیمار نباید نگران باشد و خود را از تماس با دیگران محدود نکند.

قارچ گانودرما

علائم بیماری پسوریازیس عبارتند از:

  • وجود لکه های قرمز رنگ به همراه پولک های نقره ای رنگ روی پوست
  • وجود نقطه های کوچک پوسته پوسته شده ( معمولا در کودکان )
  • خشکی و ترک خوردگی پوست که ممکن است با خونریزی همراه باشد.
  • احساس سوزش، خارش و درد در پوست
  • ناخن های شکسته و ضخیم
  • مفصل های سفت و ورم کرده

بیماری پسوریازیس انواع مختلفی دارد که در اینجا به طور مختصر آنها را برمی شماریم:

پسوریازیس ولگاریس یا پلاکی: این نوع بیماری در بین افراد بسیار شایع می باشد. در این نوع بیماری پوست خشک شده و لکه های قرمز رنگ روی آن دیده می شود که با افزایش آن به پولک های نقره های  تبدیل می شوند. گاهی بعد از بهبودی خشکی پوست، در زیر سلول های پوستی لکه های خون مشاهده می شود. این ضایعات با خارش و سوزش یا درد می تواند همراه باشد. تعداد این ضایعات در قسمت های مختلف بدن تغییر می کند و در هر جایی از بدن می تواند به وجود آیند حتی در درون دهان فرد.

پسوریازیس ناخن ها: این نوع بیماری در بخشی از ناخن های دست و پا پدیدار می شوند. در این بیماری رشد ناخن ها با اختلال مواجه می شوند و ناخن ها رنگشان تغییر می کند و با شدت بیماری ناخن ها ضخیم می شوند و فرمشان را از دست می دهند.

پسوریازیس قطره ای یا خالدار: این نوع بیماری معمولا در نوجوانان و خردسالان رخ می دهد و علل اصلی آن عفونت های باکتریایی می باشد. در این بیماری تکه های خشک شده پوست در قسمت های مختلف بدن پدیدار می شوند و معمولا بعد از چند وقت کاملا از بین می روند. تکه های کوچک مانند قطره ی آب بر روی پاها، دست ها و کف سر ایجاد می شوند.

پسوریازیس معکوس: این نوع بیماری در قسمت های بدن که دارای چین و چروک می باشد به وجود می آید. لکه های صاف، قرمز رنگ و خارش آور در قسمت هایی مانند: باسن، زیر سینه ها، اطراف دستگاه تناسلی، زیر بغل پدیدار می شوند.

پسوریازیس پوست نواحی سر: اگر این نوع بیماری در پوست سر رخ دهد ممکن است بر روی گوش ها و خط رویش مو ها و روی صورت بوجود آید. در این نوع بیماری ممکن است پسوریازیس افزایش یابد و فرد دچار ریزش مو می شود.

پسوریازیس پوسته ای: این بیماری نوع کمیابی است که بخشی از پوست با التهابات شدید روی انگشتان، پاها و دست ها مشاهده می شود و سرعت افزایش این نوع بیماری بسیار بالاست و ممکن است با تب و لرز، خارش زیاد و حتی اسهال نیز همراه باشد.

پسوریازیس اریترودرمیک: این نوع بیماری در افراد کمتر دیده می شود و روی تمام قسمت های بدن را با لکه های قرمز می پوشاند که با سوزش و خارش زیاد پوست می تواند همراه باشد.

پسوریازیس مفصلی: این نوع بیماری باعث التهاب و پوسته شدن پوست و درد و تورم مفاصل می گردد. گاهی فقط منجر به درد مفاصل می شود وگاهی ظاهر ناخن ها تغییر می کند.

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس

خواص و تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس

تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از به وجود آمدن آنتی بادی ها پیشگیری کرده و از به وجود آمدن پلاک ها بر روی پوست جلوگیری می کند. قارچ گانودرما دارای آلی آلکالوئید ها و خواص آرام بخش و ضد استرس از به وجود آمدن بیماری پسوریازیس جلوگیری می کند و باعث کاهش پلاک های پوستی می شود.

این قارچ دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها می باشد که این ترکیبات باعث آبرسانی و تقویت پوست می شود و از صدمه دیدن پوست در برابر عوامل بیرونی پیشگیری می کند. مصرف قارچ گانودرما سیستم ایمنی بدن را تنظیم و متعادل می کند و زخم های ایجاد شده ناشی از بیماری پسوریازیس را کاهش می دهد و از هجوم سلول های ایمنی بدن به سلول های خودی جلوگیری می کند.

گروهی از محققان چینی با تحقیقاتی که بر روی این قارچ انجام دادند به این نتیجه رسیدند که تاثیر قارچ گانودرما بر بیماری پسوریازیس به این صورت ایت که باعث درمان و کنترل بیماری پسوریازیس می شود. افرادی که به عفونت های مختلف مانند عفونت های تنفسی مبتلا هستند بیشتر در معرض بیماری پسوریازیس قرار دارند و قارچ گانودرما دارای مواد ضد عفونی کننده و ضد ویروس می باشد که عفونت های بدن را از بین می برد. نحوه مصرف قارچ گانودرما به صورت مرتب باعث بهبود بیماری پسوریازیس در فرد می شود و فرد از شر مراجعه های پی در پی به پزشک و مصرف دارو های شیمیایی در امان می ماند. قارچ گانودرما هیچ گونه ضرری برای بدن ندارد و کافیست که فرد مبتلا به بیماری پسوریازیس از این قارچ برای درمان بیماری خود مصرف کند تا نتیجه ی مطلوب و مثبت آن را بر بیماری خود مشاهده کند.

قارچ گانودرما

با رعایت نکات زیر می توانید برای پیشگیری و درمان بیماری پسوریازیس اقدام کنید:

حمام کردن: حمام کردن به آرامش پوست کمک بسیاری می کند و سلول های خشک شده ی پوست را کاهش می دهد. توصیه می شود در حمام کردن از آب داغ استفاده نکنید و به جای آن از آب ولرم بهره ببرید.

استفاده از مرطوب کننده ها: بعد از استحمام می توانید از کرم های مرطوب کننده برای پوستتان استفاده کنید و در فصل های سرد باید بیشتر از پوست خود مراقبت کنید.

استفاده از نور طبیعی خورشید: با استفاده از کرم ضد آفتاب زیر نور خورشید قرار بگیرید، این کار باعث تسکین پوست شما می شود.

رژیم غذایی سالم داشته باشید: از مصرف فست فودها، مواد غذایی فراوری شده، گوشت قرمز و چربی ها اجتناب کنید و از تغذیه ی سالم استفاده کنید.

آرامش خود را حفظ کنید و از استرس دوری کنید: داشتن استرس و اظطراب می تواند یکی از عوامل ایجاد بیماری پسوریازیس باشد و می تواند آن را افزایش دهد.

وزنتان را کاهش دهید: کاهش وزن روند بیماری پسوریازیس را سرعت می بخشد.

مصرف مکمل های غذایی: مصرف ویتامین ها و داروها در درمان بیماری پسوریازیس بسیار موثر هستند؛ مصرف امگا ۳، ویتامین D ، آلوئه ورا و شیر سویا سبب بهبود این بیماری می گردد.

سیگار را ترک کنید: یکی از عوامل بروز این بیماری سیگار کشیدن است. اگر به این بیماری مبتلا شده اید به هیچ عنوان سیگار نکشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *