بررسی تأثیرات مصرف قارچ گانودرما بر بیماری دیابت

بر اساس آمارهای گزارش شده در سال های اخیر بیش از ۱۲% جمعیت بالای ۳۰ سال در کشور عزیزمان مبتلا به دیابت هستند و در مقایسه با ۳۰ سال گذشته تعداد افراد مبتلا به دیابت حدود ۱۵ برابر افزایش یافته است.

در گذشته اغلب افراد سن بالا به این بیماری مبتلا بودند اما امروزه شاهد این موضوع هستیم که حتی کودکان و کسانی که سن کمی دارند به این اختلال مبتلا شده‌اند و در حال دست و پنجه نرم کردن با این بیماری هستند. برای کنترل این بیماری این افراد ناچار به استفاده از انسولین و داروهای شیمیایی هستند و مصرف این داروها ممکن است برای چشم و کلیه شما عوارض ناگواری به همراه داشته باشد. در سال های اخیر تحقیقات در رابطه با تأثیر مصرف قارچ گانودرما روی افراد دیابتی انجام گرفته است.

بیماران مبتلا به دیابت برای پیشگیری از عوارض مصرف داروهای شیمیایی چه می‌توانند بکنند؟

در پاسخ به این سؤال ابتدا باید بررسی کنیم که بیماری دیابت چیست تا به راحتی بتوانیم برای پیشگیری و درمان این اختلال به دنبال راه حل مناسب بگردیم. در این اختلال غده پانکراس شما که مسئول تولید انسولین در بدن می‌باشد قادر به تولید انسولین مورد نیاز بدن نبوده و عملکرد مطلوبی ندارد. همچنین در این اختلال انسولین تولید می شود اما مقاومت انسولین دارد و قادر به جذب انسولین به خود و سلول هایش را نمی‌باشد.

با مصرف غذاهای مختلف قند وارد بدن ما می‌شود و در نهایت به گلوکز تبدیل می‌شود، گلوکز تولید شده وارد خون می‌شود. تنها در صورتی غلظت گلوکز در بدن ما تنظیم می‌شود که پانکراس قادر به تولید انسولین به مقدار کافی باشد. اگر مقدار انسولین تولید شده بیش از حد لازم باشد قند خون کاهش یافته و در صورتیکه انسولین تولیدی از مقدار مورد نیاز کمتر باشد قند خون افزایش می‌یابد، در بدن افراد مبتلا به دیابت اغلب انسولین تولید شده کمتر از حد مورد نیاز می‌باشد.

قند خون بالا برای بیماران مبتلا به دیابت مشکلات مختلفی را ایجاد می کند. برای درمان و پیشگیری از دیابت به نحو احسن باید پانکراس را تقویت کنید تا انسولین به میزان کافی تولید شود و گلوکز موجود در خون شما تنظیم گردد. یکی از گیاهان دارویی که تا حد قابل توجهی در این زمینه به شما کمک می کند. قارچ گانودرما می‌باشد. قارچ گانودرما گیاهی دارویی می‌باشد که اغلب در مناطق جنگلی می‌روید و اکثر آن‌ها دارای رنگ‌های قرمز می‌باشند. خواص گانودرما اگر به میزان استاندارد و به طور منظم مورد استفاده قرار گیرد، بسیار قابل توجه است.

گانودرما و دیابت

مصرف قارچ گانودرما چه تأثیری بر بیماران دیابتی دارد؟

بر اساس مطالعات پژوهشی انجام گرفته در سال‌های اخیر این قضیه به اثبات رسید که قارچ گانودرما دارای خواصی مشابه انسولین می‌باشد و با مصرف قارچ گانودرما بدن شما قادر به تولید انسولین به میزان کافی خواهد بود و در نهایت به عملکرد بدن برای تنظیم گلوکز کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

با مصرف این نوع گیاه دارویی جذب انسولین در بدن بیماران مبتلا به این بیماری به حداکثر میزان خود می‌رسد. براساس نتایج مطالعات پژوهشی انجام گرفته در سال‌های اخیر مصرف این نوع قارچ در کنترل دیابت بسیار مؤثر می باشد و از طرف دیگر مصرف آن می تواند راه حلی برای درمان این اختلال باشد.

یکی از نکات مهم در رابطه با مصرف قارچ گانودرما این است که از آنجا که این گیاه دارویی نوعی قارچ است به زمان بیشتری برای تأثیرگذاری نیاز دارد. بر اساس مسائل مطرح شده توصیه شده است برای به دست آوردن نتایج مطلوب در هنگام درمان این قارچ را در کنار دیگر درمان‌ها به عنوان مکمل دارویی مصرف نمایید. مصرف قارچ گانودرما هیچ یک از عوارض داروهای شیمیایی را ندارد.

قارچ گانودرما یکی از گیاهان دارویی است که امروزه برای افزایش سلامتی و طول عمر توسط افراد زیادی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچنین امروزه از قارچ گانودرما به عنوان مکمل دارویی برای درمان دیابت استفاده می‌شود.

گانودرما و دیابت

قارچ گانودرما لوسیدوم دارای ترکیبات بیولوژیکی فعال زیادی همچون پلی‌ساکارید، پروتئوگلیکان و بسیاری از پروتئین‌ها و تری ترپنوئیدها وجود دارد به همین دلیل مصرف این گیاه دارویی تأثیر قابل توجهی روی کاهش قند خون بیماران مبتلا به دیابت دارد. امروزه گزارش های زیادی ارائه شده‌اند که بیان می‌کنند پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما بر افزایش سطح انسولین و کاهش سطح قند خون مبتلایان به دیابت تأثیرات قابل توجهی دارد. همچنین ترکیبات پروتئوگلیکان، پروتئین تیروزین فسفات و آنزیم B1 موجود در قارچ گانودرما در درمان دیابت نقش قابل توجهی دارند.

تری ترپنوئیدهای موجود در قارچ گانودرما روی آلدوز ریداکتاز و آلفا-گلوکوزیداز دارای فعالیت بازدارنده می‌باشند به همین دلیل قادر به متوقف نمودن postprandial hyperglycemia می‌باشند. همچنین در پژوهشی دیگر مشاهده نمودیم که پروتئین Ling Zhi-8استخراج شده از قارچ گانودرما لوسیدوم تا حد قابل توجهی اینفیلتریشین لنفوسیت ها را کاهش داده و مقدار انسولین را در بدن افزایش می‌دهد.

گانودرما و دیابت

همانطور که گفتیم پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما باعث کاهش قند خون می‌شوند و این موضوع ممکن است به این دلیل بازیابی سلول‌های تخریب شده بتا پانکراس و تحریک ترشح انسولین باشد.

دیگر مطالعات نشان می‌دهند که پلی ساکاریدهای موجود در قارچ گانودرما عملکرد جذب گلوکز را کاهش می‌دهند و در نتیجه میزان گلوکز در خون را کاهش می‌دهد.

از آنجاکه قارچ گانودرما چهار اصل درمانی از جمله تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع انسداد جریان خون، افزایش انرژی بدن و خنثی سازی و دفع سموم را به خوبی انجام می‌دهد به عنوان پادشاه گیاهان در سراسر جهان مشهور شده است.

با مطالعه این مقاله متوجه خواهید شد که مصرف این قارچ تأثیر قابل توجهی بر پیشگیری و درمان بیماری‌های مختلف از جمله دیابت دارد، البته بهتر است همواره این نکته را به خاطر داشته باشید که مصرف این قارچ در کنار دیگر داروها و درمان هاست که می‌تواند مؤثر باشد و به تنهایی تأثیرات قابل توجهی نخواهد داشت و همچنین بهتر است توجه کنید که از آنجاکه مصرف این قارچ با دیگر داروها در موارد نادر ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد قبل از مصرف آن بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *