تاثیر قارچ گانودرما بر سرطان سینه

یکی از شایع‌ترین سرطان‌هایی که در زنان بیشتر دیده می‌شود سرطان سینه است که در مردان نیز رخ می‌دهد ولی در درصد بسیار کمتری نسبت به زنان. نام سرطان به خودی خود در بیشتر افراد دلهره آور است به ویژه وقتی مسئله حادتر و بیماری پیشرفته می‌شود. بهترین روش برای جلوگیری از سرطان سینه و هر نوع سرطان دیگر پیشگیری از ابتلا به آن است که در بسیاری از موارد بهبود سبک زندگی و تغذیه سالم و بالا بردن ایمنی بدن بهترین راه است ولی در صورت ابتلا چه می‌توان کرد که بیماری روند کندتری پیش گرفته و یا در مسیر بهبودی قرار بگیرد؟ در درجه اول با جدی گرفتن معاینات و چکاپ‌های سالانه تشخیص سریع و استفاده صحیح از روش‌های درمانی و دارویی است ولی علاوه بر اینها در مورد سرطان سینه یکی از روش‌های توصیه شده استفاده از قارچ گانودرما است که یکی از تاثیرگذارترین گیاهان دارویی می‌باشد.

تأثیر قارچ گانودرما بر سر سرطان سینه

سرطان سینه و دلایل ابتلا به آن

متاسفانه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان سرطان سینه است که بالاترین آمار مرگ و میر در بین زنان را موجب می‌شود؛ علاوه بر مسئله وراثت که در همه انواع سرطان‌ها دخیل است، در بروز سرطان سینه عواملی مانند دوره قاعدگی زودرس، یائسگی دیررس، اولین بارداری با سن بالا، روش‌های خوراکی پیشگیری از بارداری، چاقی و اضافه وزن بالا، شیردهی، سابقه کیست‌های خوش خیم سینه، رژیم غذایی اشتباه و سن و سال در بروز سرطان سینه دخیل است و از همین روی به آن سرطان چند عامله نیز گفته می‌شود. ساده ترین و ابتدایی‌ترین روش‌های تشخیص آن معاینه فیزیکی، سونوگرافی سینه و ماموگرافی است که در خیلی از موارد این آزمایشات کافی نبوده و بروز سرطان را نشان نمی‌دهد. به ویژه اگر بیماری در مراحل آغازی باشد.

قارچ گانودرما و خواص آن

همه قارچ‌های خوراکی و غیر سمی ارزش غذایی بالایی دارند و از لحظ فیبر و مواد مغذی غنی هستند و جالب آنکه خاستگاه بیشتر آنها آسیای شرق بوده و از همان هزاران سال پیش مردم از انواع قارچ‌ها برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌کردند. در بین همه این قارچ‌ها، قارچی به نام لینگژی یا ریشی وجود داشت که نام علمی و رسمی آن که امروزه در سراسر جهان به این نام شناخته می‌شود گانودرما لوسیدوم است که مردم آسیای شرق آن را پادشاه گیاهان دارویی می‌دانند چرا که مواد مغذی کاملی در آن جمع شده که در گیاهان دارویی دیگر نیست و یا به این کاملی وجود ندارد. منبع کاملی از ویتامین ها و مواد معدنی مهم که در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها نقش دارد، به ویژه انواع سرطان‌ها که سرطان سینه جزیی از آنهاست.

تاثیر قارچ گانودرما بر سرطان سینه

موثرترین ماده در درمان و پیشگیری از سرطان سینه آنتی اکسیدان هاست که قارچ گانودرما غنی از آن می‌باشد و باعث پیشگیری از بروز سرطان شده و در صورت بروز بیماری خواص آنتی اکسیدانی مانع از رشد تومورها شده و روند بیماری را کند می‌کنند. در گذشته گانودرما را به صورت چای و دمنوش استفاده می‌کردند و بر این باور بودند که مصرف منظم آن موجب تقویت بدن می‌شود که البته باوری صحیح بوده چرا که گانودرما به طرز اعجاب آوری موجب تقویت سیستم ایمنی شده که این تقویت قوای بدن در گام اول از بروز هر نوع بیماری به ویژه سرطان‌ها جلوگیری کرده و در گام بعدی در شخص مبتلا به سرطان، چنانچه در معرض شیمی درمانی قرار بگیرد عوارض ناشی از شیمی درمانی و ضعف حاصل از آن را تا حد زیادی خنثی خواهد کرد. برای مطالعه بیشتر می توانید از مقاله قارچ گانودرما و داروهای شیمی درمانی استفاده کنید.

علاوه بر آنتی اکسیدان‌ها ویتامین سی موجود در آن بر درمان سرطان سینه تاثیر گذار است و همچنین مواد دیگری نظیر تری ترپن‌ها، پلی ساکارید ‌ها و لیپیدها در قارچ گانودرما موجود است که همه آنها خواص ضد سرطانی داشته و در بهبود سرطان سینه اثرات زیادی دارند. نکته قابل ذکر آن است که با تمام تحقیقاتی که در زمینه تاثیر مصرف قارچ گانودرما بر بهبود سرطان سینه انجام شده، باز تحقیقات جدیدتری در حال انجام است که با به نتیجه رسیدن آن مکانیسم اثر مستقیم گانودرما بر سرطان سینه مشخص خواهد شد.

تأثیر قارچ گانودرما بر سر سرطان سینه

نحوه مصرف گانودرما برای درمان سرطان سینه

قارچ گانودرما به دلیل مزه تلخی که دارد صرفا به جهت یک دارو استفاده میشود اما چگونه؟ اگر در نزدیکی پرورش دهندگان هستید از تازه آن هم استفاده کنید ولی محصولاتی که استفاده از آنها رواج بیشتری دارد شکل خشک شده و آسیاب شده آن است و بهترین روش مصرف درست کردن دمنوش و مصرف عصاره آن است. برای تهیه دمنوش میتوان از تکه‌های قارچ یا آسیاب شده آن استفاده کرد که البته این روش برای درمان سرطان سینه و مهار کردن آن نیز بهتر است؛ محصولات دیگری مانند کپسول هم از قارچ گانودرما تهیه شده ولی اثربخشی عصاره و دمنوش آن در مورد بیشتر بیماری‌ها به ویژه انواع سرطان‌ها و سرطان سینه بیشتر است.

اگر از قارچ گانودرما به صورت تازه استفاده می‌کنید دست کم یک ساعت باید جوشانده شود و بعد از صاف کردن و ولرم شدن موادی مانند عسل، دارچین و آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و میل کنید. این مواد برای بهتر کردن طعم و متعادل کردن طبع سرد گانودرما به آن اضافه می‌شود. اگر از آسیاب شده آن استفاده می‌کنید زمان جوشاندن کمتر می‌شود ولی نباید حذف شود.

میزان مصرف به طور نرمال یک تا سه گرم در روز است که ممکن است با نظر پزشک به پنج گرم هم برسد ولی بهتر است از دوز کم شروع کرده و بعد کم کم آن را بیشتر کنید تا بدن به آن عادت کند. توصیه دیگر آن است که سه گرم را یکجا مصرف نکنید و در مقدار کمتر و سه یا دو بار در روز تقسیم کرده و میل کنید.

منع مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی و کودکان زیر دوازده سال قطعی است ولی در هر مورد که قصد مصرف قارچ گانودرما را دارید بهتر است از پزشک خود یا مشاوران معتبر مشاوره گرفته تا نحوه مصرف قارچ گانودرما را به طور صحیح و میزان لازم مصرف را برای شما مشخص کنند تا بهترین نتیجه را از آن بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *